Eskaro Eesti kuulub
rahvusvahelisse ettevõtete gruppi
Eskaro Group AB

Mõnus magamistuba

Feng shui järgi sobivad magamistuppa lõõgastavalt mõjuvad nahavärvi tooni. Magamistuba võiks olla roosa, purpurpunane, kollane, lavendlikarva, virsikuvärvi, kreemikas jm. pastelsetes toonides. Vältida tasuks triipe ja tugevaid värvikontraste, kuna need võivad tekitada peresiseseid hõõrumisi. Magamistoa lagi võiks olla valge või siis seintest heledamat värvi. Asjatundjate sõnul kahandavad tumedad laed energiavälja. Mida tugevam värv, seda tugevam on selle mõju. Kellel oma lemmikvärv juba olemas siis magamistuppa on soovitav valida selle heledam varjund. Heida pilk peale ka Eskaro pakutavatele värvilahendustele Instagramis. https://www.instagram.com/eskaro_estonia/

Family.jpg
Uus päev algab õnnelikult valgusküllases toas

Children.jpg

Muinasjutulised unenäod sünnivad rõõmsavärvilises toas.


Village.jpg

Aegumatu miljöö üheks tunnuseks on puit ja beežikad tooni.

Student.jpg
Jätkuvalt moekas hall sobib igasse tuppa.
       

Vähemalt kolmandiku oma elust veedame voodis, mis tähendab, et kodus olles viibime  suure   osa ajast magamistoas, kuid kuna enamuse sellest ajast magame ei teadvusta me seda endale. 

Magamistuba võiks olla mõnusaim ja turvaliseim paik. Tuba kus lõõgastsuda, rahulikult uinuda, hästi välja puhata ja hommikul rõõmsa ning tegusana ärgata.
Magamistoa sisustamisele tasub kulutada aega, et leida nii ihu kui hinge rahuldavad lahendused. Kindlasti tuleks tähelepanu pöörata materjalide valikule ning eelistada tervisele ohutuid tooteid.

Eskaro Akrit 4 on õige värv Sinu magamistoa laele ja seinale.  

Tegemist on kvaliteetse vesialuselise akrülaatvärviga, mis on mugavalt pinnale kantav, see tähendab et värv ei pritsi ega tilgu. Värvida on lihtne, kuna värv katab pinna hästi, kuivab kiiresti ja kõik töövahendid saab puhtaks pesta veega. Värvis Akrit 4 on vähendatud lenduvate orgaaniliste ühendite (VOC) sisaldus ja värv vastab ehitusmaterjalide ohutusklassi kõrgeimatele (M1) nõuetele, mis näitab et värv eritab ruumi siseõhku võimalikult vähe kahjulikke ühendeid. Eesti Allergialiit on andnud oma heakskiidu Eskaro lae- ja seinavärvile Akrit 4, seega sobib värvi kasutada tundlikel ja allergilistel inimestel.

Akrit 4 värvitud lagi ja sein näeb välja mõnusalt täismatt, mis loob ruumis hubase atmosfääri. Vajaduse korral saab värvitud pinda ka puhastada (kulumiskindluse 3.klass vastavalt EN13300).

Igaüks leiab endale meelepärase värvi EskaroColor toonimissüsteemist, mis sisaldab üle 15000 värvi.

Kuidas värvida saab täpsemalt lugeda siit.
Vaata ehituskaupluste asukohti ja lahtiolekuaegu siit.

kartinka_Akrit4.png