Eskaro Eesti kuulub
rahvusvahelisse ettevõtete gruppi
Eskaro Group AB

Ekstravagantne köök

Sellel aastal on köögimood väga ekstravagantne, nimelt on moes must värv. Kui sinus on julgust olla teistest erinev siis kujunda oma köök ümber kasutades musta seinavärvi, musta värvi köögitarvikuid ja kujunduselemente. Mood on muutuv ja mitte igaühele meelepärane, küll aga leiab igaüks endale sobilikud värvi EskaroColor toonimissüsteemist, mis sisaldab üle 15000 erineva värvi. 

Võimalusi köögi isikupäraseks kujundamiseks on lugematu hulk. Mõned näited Eskaro pakutavatele värvilahendustele leiad Instagramis . https://www.instagram.com/eskaro_estonia/

Tänapäeval on normiks saamas avatud lahendusega kodud, kus köök on kesksel kohal ja elu pöörleb selle ümber. Avatud ruumis, kus köök on elutoa osa, on kujundamise reegel lihtne – köök peab sobima üldise kujundusega, olema funktsionaalne, lihtne ja puhas. Tehnika kiire areng annab palju mänguruumi ka köögikujunduses. Näiteks pliidiplaadi sisse paigaldatavad õhupuhastid, sissepoole avanevad ahjuuksed jne. Sellel hooaja must trend ei piirdu ainult seinavärviga vaid laieneb ka tehnikale, moes on tumedast terasest köögiseadmed ja tumedast puidust köögimööbel.

Akrit12landing_1.jpg
Läikiv must pind on stiilne ja luksuslik ning sobib hästi kokku kaasaegse hi-tech köögitehnikaga

Akrit12landing_2.jpg

Klassikaline must-valge malelauamuster on julge lahendus nii seinale kui põrandale. See paelub pilku oma kontrastsuse ja lihtsusega.


Akrit12landing_3.jpg

Naturaalpuidust elemendid lisavad soojust ja pehmust must-valgesse minimalistlikus stiilis interjööri.

Akrit12landing_4.jpg
“Valge nagu lumi ja must nagu eebenipuu!” Just sellises vanaagses stiilis köögis on talvistel õhtutel mõnus kooki küpsetada ja muinasjuttu vesta.
       

Akrit 12 on õige värv Sinu kööki. 

Akrit 12 on kvaliteetne vesialuseline akrülaatvärv, mis on mugavalt pinnale kantav, see tähendab et värv ei pritsi ega tilgu. Värvida on lihtne, kuna värv katab pinna hästi, kuivab kiiresti ja kõik töövahendid saab puhtaks pesta veega. Värvis Akrit 12 on vähendatud lenduvate orgaaniliste ühendite (VOC) sisaldus ja värv vastab ehitusmaterjalide ohutusklassi kõrgeimatele (M1) nõuetele, mis näitab et värv eritab ruumi siseõhku võimalikult vähe kahjulikke ühendeid. Eesti Allergialiit on andnud oma heakskiidu Eskaro seinavärvile Akrit 12, seega sobib värvi kasutada tundlikel ja allergilistel inimestel. Akrit 12 värvitud sein näeb välja soliidselt poolmatt. Tänu värvis sisalduvatele vahadele talub värvitud pind sagedast puhastamist ja pesemist (kulumiskindluse kõrgeim 1.klass vastavalt EN13300), kaotamata seejuures läiget ja dekoratiivseid omadusi.

Kuidas värvida saab täpsemalt lugeda siit.
Seinavärv Akrit 12 on müügil kõigis suurtes ehituskauplustes. Vaata ehituskaupluste asukohti ja lahtiolekuaegu siit.

kartinka_Akrit12.png