Eskaro Eesti kuulub
rahvusvahelisse ettevõtete gruppi
Eskaro Group AB

Selle hooaja sisustustrendid

Sisekujunduse üks jätkuvaid trendivärve – hall on sellel hooajal tumedam kui eelmisetel aga sobib elutoa seinavärviks sama hästi kui ka soojad sinised ja rikkalikud pruunid ning tumedamad rohelised toonid, mis samuti on tänavu moes. Mood on muutuv ja mitte igaühele meelepärane, küll aga leiab igaüks endale sobilikud värvi EskaroColor toonimissüsteemist, mis sisaldab üle 15000 erineva värvi.

Lounge.jpg
Lounge. Valge põrand toob tuppa valgust ja avarust ning rõhutab sinise seinavärvi sügavust.


Kodukontor.jpg

Kodukontor. Naturaalpuidust mööbel sobib hästi tumerohelise seinavärviga, aktsendiks on sügavmust.



Elutuba.jpg

Elutuba. Hall värv on suurepärane taustavärv igasse tuppa, tuues esile erivärvilised aksessuaarid.


Kylalistetuba.jpg
Külalistetuba. Rikkalik pruun toon mõjub rahustavalt ja soliidselt.

Heida pilk peale ka Eskaro pakutavatele värvilahendustele Instagramis
Elutuba on kodu süda. Ruum kus pere saab kokku ja kus külalisi võõrustatakse. Elutuba peaks olema lõõgastav koht kus kõik (ka külalised ja koduloomad) ennast mugavalt tunneksid aga samas mõjuma ka esinduslikult.
Elutoa sisustamisele tasub kulutada aega, et leida kõiki pereliikmeid ja kõiki toa funkstioone rahuldavad lahendused. Sisekujunduse seisukohalt on elutoas alati soositud avarus ja valguseküllus. Kui toa mõõdud pole suured saab tekitada avaramat muljet kasutades seintel heledaid toone ja paigutades tuppa võimalikult vähe mööbliesemeid. Kindlasti tuleks sisustusmaterjalide valikul eelistada kvaliteetseid ja tervisele ohutuid tooteid.

Eskaro Akrit 7 on õige värv Sinu elutuppa.  

Akrit 7 on kvaliteetne vesialuseline akrülaatvärv, mis on mugavalt pinnale kantav, see tähendab et värv ei pritsi ega tilgu. Värvida on lihtne, kuna värv katab pinna hästi, kuivab kiiresti ja kõik töövahendid saab puhtaks pesta veega. Värvis Akrit 7 on vähendatud lenduvate orgaaniliste ühendite (VOC) sisaldus ja värv vastab ehitusmaterjalide ohutusklassi kõrgeimatele (M1) nõuetele, mis näitab et värv eritab ruumi siseõhku võimalikult vähe kahjulikke ühendeid. Eesti Allergialiit on andnud oma heakskiidu Eskaro seinavärvile Akrit 7, seega sobib värvi kasutada tundlikel ja allergilistel inimestel. Akrit 7 värvitud sein näeb välja siidiselt matt, mis toob ruumi elegantsi. Värvitud pinda talub mitmekordset puhastamist ja pesemist (kulumiskindluse  kõrgeim 1.klass vastavalt EN13300).

Kuidas värvida saab täpsemalt lugeda siit.
Vaata ehituskaupluste asukohti ja lahtiolekuaegu siit.

kartinka_Akrit7.png