Eskaro Eesti kuulub
rahvusvahelisse ettevõtete gruppi
Eskaro Group AB

Retrohõnguline vannituba

Kõik kordub, nii ka rõiva- kui sisutusmoes. Hetkel on kuld taas trendikaks muutunud. Kuldsed, moodsa ja lihtsa joonega segistid, lambivarjud või käepidemed on viimane mood. Lisaks kullale on uuesti moes ka marmor. Kui vahepeal oli see suurepärane looduslik materjal kõrvaletõugatu rollis, siis nüüd on marmoriga toimunud tõeline uuestisünd. Kasutades kuldseid nn „retro“ aksessuaare võib 100% kindel olla nende sobivuses heledata seinavärvi toonide ja marmoriga. Trendika vanamoodsa vannitoa loomine ei ole sugugi üle mõistuse keeruline ega pea olema ilmtingimata väga kulukas. Soovitame rõhuasetuse ja suuremad kulutused teha peeglitele, mida võiks ruumi korral olla vannitoas kohe mitmeid ja segistitele, mille valik on nii jae- kui e-kaubanduses päris lai. Vannitoas mängivad suurt rolli ka väiksemad lisandid ja kujunduselemendid,  seega tasub silmad lahti hoida vanakraamikauplusi külastades ja märgata ehedaid retro rätikuhoidjaid, seebialuseid, pesukorve ja teisi väikeseid sisustusvidinaid. 

Võimalusi vannitoa kujundamiseks on lugematu hulk. Mõned näited Eskaro poolt pakutavatest värvilahendustele leiad Instagramis. https://www.instagram.com/eskaro_estonia/


Akrit20landing_1.jpg

Kontrastsust saab rõhutada mitmete kujunduselementidega, näiteks: tumedad kapid, seinaplaadid jne.


Akrit20landing_2.jpg

Kuldne segisti nõuab ka teistele vannitoa sisustuselementidele sama tooni.


Akrit20landing_3.jpg

Peegli ja aknaraami rikkalikke barokseid motiive tasakaalustavad rahulikud värvitoonid ja sirged jooned, et ei tekiks üleküllust.

Akrit20landing_4.jpg
Mõnel juhul on üleküllus ja kuninglik stiil asjakohased, näiteks avaras, kõrgete lagedega ruumis.
       

Akrit 20 on õige värv Sinu vannituppa. 

Akrit 20 on kvaliteetne vesialuseline poolmatt akrülaatvärv, mis on mugavalt pinnale kantav, see tähendab et värv ei pritsi ega tilgu. Värvida on lihtne, kuna värv katab pinna hästi, kuivab kiiresti ja kõik töövahendid saab puhtaks pesta veega. Värvis Akrit 20 on vähendatud lenduvate orgaaniliste ühendite (VOC) sisaldus ja värv vastab ehitusmaterjalide ohutusklassi kõrgeimatele (M1) nõuetele, mis näitab et värv eritab ruumi siseõhku võimalikult vähe kahjulikke ühendeid. Eesti Allergialiit on andnud oma heakskiidu Eskaro seinavärvile Akrit 20, seega sobib värvi kasutada tundlikel ja allergilistel inimestel. Akrit 20 värvitud pind talub sagedast puhastamist ja pesemist (kulumiskindluse kõrgeim 1. klass vastavalt standardile EN13300).

Kuidas värvida saab täpsemalt lugeda siit.
Seinavärv Akrit 20 on müügil kõigis suurtes ehituskauplustes. Vaata ehituskaupluste asukohti ja lahtiolekuaegu siit.

kartinka_Akrit120.png